میزبانی گسترده مازندران از مسافران و آسیب‌دیدگان جنگی/ ضریب اشغال اقامتگاه‌ها از ۸۰ درصد عبور کرد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از تشدید نظارت‌ها بر خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی خبر داد و گفت: ستاد اجرایی خدمات سفر در کنار ستاد بحران و تنظیم بازار به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

حسین ایزدی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران صبح جمعه ۷ فروردین ۱۴۰۵ در گفت و گو با خبرنگار میراث‌آریا  اظهار کرد: ستاد اجرایی خدمات سفر در استان مازندران به صورت دائمی بوده و در این ایام و در شرایط جنگی شاهد تلفیق این ستاد و ستاد مدیریت بحران و ستاد تنظیم بازار با مدیریت و ریاست استاندار مازندران هستیم.

او افزود: ۱۵ کمیته ذیل این ستاد در حال فعالیت هستند که تعامل میان دستگاهی موجب شده است تا در موضوعات کالاهای اساسی، سوخت‌رسانی، تامین ارزاق و آرد  و نان، بحث هتل‌ها و مراکز پذیرایی با کمبود و مشکلی مواجه نباشیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران،  خاطرنشان کرد: برای این ایام با همکاری و مشارکت مراکز گردشگری و هتل‌ها، تخفیفات ۱۰ تا ۵۰ درصدی اعمال شده است.

ایزدی ادامه داد: با توجه به ضریب اشغال تختی که اکنون برای استان مازندران اعلام شده که افزون بر ۸۰ درصد می‌باشد نشان می‌دهد که ضریب اشغال این استان با استان‌های دوم و  سوم، یک فاصله محسوس و چشمگیر است.

او بیان کرد: علیرغم ورود حجم بسیار زیاد مسافر به استان مازندران، خوشبختانه شاهد روان بودن ارائه خدمات عمومی و تامین وتوزیع مایحتاج عمومی در استان هستیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران، عنوان کرد: ما امسال با توجه به ایام عزا در نوروزگاه‌های سراسر استان اقدام به برپایی موکب در تمامی شهرستان‌ها همراه با برنامه‌های فرهنگی کردیم.

ایزدی اعلام کرد: امسال بر خلاف ادوار گذشته، ورودی تمامی تاسیسات گردشگری استان برای عابرین پیاده و افراد بومی هر شهرستان، رایگان است.البته تخفیفات ۵۰ درصدی برای هم استانی‌ها و تعدیل نرخ و تعرفه برای سایر هم وطنان نیز با دستور استاندار تمهید شده است و در حال اجرا است.

او تاکید کرد: نظارت و بازرسی از مراکز و تاسیسات گردشگری با حضور مستمر و میدانی ناظرین گردشگری برای جلوگیری از گرانفروشی و ارائه بهتر خدمات در حال انجام است. البته همزمان با این نظارت‌ها، ناظرین سایر دستگاه‌ها از نظارت بر بازار و سوخت گرفته تا نظارت خود بازرسان استانداری در سطح استان نیز در حال انجام است و روزانه نظارت مستمر بر کیفیت، ارائه خدمات و قیمت‌ها انجام و مطابق گزارشات واصله، رفع اشکالات نیز انجام می‌گیرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران، گفت: ۷۸۰۰ تخت جهت اسکان اضطراری و موقت در استان در نظر گرفتیم تا پاسخگو و میزبان هموطنان و  آسیب‌دیدگان جنگی به استان مازندران باشیم. مضاف اینکه خانه مسافرها و بومگردی‌های روستایی استان نیز کاملا آماده میزبانی از هموطنان هستند.

ایزدی تصریح کرد: امسال نسبت به سال گذشته، ۱.۳ درصد شاهد افزایش جمعیت استان هستیم و پیش بینی آن شد که اگر در پیک دوم سفرهای نوروزی شاهد ورود مسافران  آسیب‌دیدگان جنگی به استان باشیم کاملا آماده میزبانی از مسافران و هموطنان تازه وارد به استان باشیم.

او اذعان کرد: در بحث کنسلی‌ها هم اعلام کردیم که هیچ مبلغی از مسافران و هموطنان، کسر نشود و  از آن سو، نیز در بحث استمهال تسهیلات و صدور مجوزهای گردشگری نیز به صورت خودکار، تا پایان خردادماه امسال تمدید شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران، در خصوص تخریب و آسیب به اماکن تاریخی و گردشگری مازندران، مطرح کرد: خوشبختانه در طول جنگ رمضان، تنها آسیب و تخریب به اماکن تاریخی و گردشگری مازندران به مجموعه تاریخی صفی‌آباد بهشهر باز می‌گردد که به لطف الهی، تخریبی به ابنیه کاخ دوران صفویه استان وارد نشد و آسیب جزئی به شیشه‌ها و دیواره‌ها وارد شد که جزئیات آن به وزارتخانه ارسال تا پس از بازگشت آرامش به کشور، اقدامات مرمت نقاط آسیب دیده انجام گیرد.

انتهای پیام/

کد خبر 1405010700454
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha